LOGO NOU copy

Go beyond.
Create tomorrow!

ANTRENORI

01

VISCUN ELENA-ȘTEFANIA

Cu un trecut strălucitor ca atletă de performanță, Viscun Elena a reușit să se remarce în multiple discipline sportive, demonstrând o abilitate excepțională de a-și exploata potențialul și de a-și depăși limitele personale. Cu experiența sa vastă în probele de sprint plat, sprint pe garduri, culturism și fitness și bob, Viscun Elena își poate îndruma sportivii spre atingerea succesului. Ea este pasionat de dezvoltarea atleților și este dedicată în a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim, indiferent de visele și aspirațiile lor individuale. 

 

Cu cei 10 ani de experiență ca antrenor de atletism, a adunat cunoștințe și înțelepciune dintr-o varietate de contexte și a dobândit o înțelegere profundă a necesităților și provocărilor pe care le implică pregătirea fizică și mentală într-un domeniu atât de competitiv. Prin intermediul studiilor sale la Facultatea de Educație Fizică și Sport și la Școala Națională de Antrenori, ea și-a consolidat cunoștințele teoretice, completându-le cu experiența practică. 

 

Ca antrenor, Viscun Elena își propune să inspire și să ghideze sportivii către atingerea obiectivelor lor, indiferent de nivelul lor de pregătire. Cu o abordare individualizată, înțelege că fiecare sportiv are nevoi și potențial unic și că succesul se bazează pe construirea unei fundații solide și dezvoltarea progresivă a abilităților. Aceasta este un susținător puternic al unei abordări integrate, acordând o atenție deosebită pregătirii fizice, tehnicii, nutriției, recuperării și dezvoltării mentale. De asemenea, este capabilă să creeze un mediu de antrenament motivant și sigur, în care sportivii să poată crește și să se dezvolte într-un mod sănătos și sustenabil. 

 

Astfel, cu atuurile sale, cum ar fi experiența ca sportiv de performanță, experiența ca antrenor de atletism, educația sa solidă în domeniul sportului și abordarea sa integrată și personalizată, antrenoarea de atletism devine o alegere inspirată pentru oricine dorește să își îmbunătățească performanța în această disciplină. 

02

ENACHE MIHAIL-SEBASTIAN

Ca fost atlet de performanță în probele de sprint, antrenorul nostru a experimentat pe pielea sa intensitatea și rigurozitatea antrenamentelor, precum și importanța unui regim alimentar adecvat și al recuperării eficiente. Experiența sa în această disciplină l-a învățat lecții valoroase despre rezistență, viteză și coordonare, pe care acum le aplică în munca sa cu tinerii sportivi. 

 

Pe lângă sprint, antrenorul nostru a explorat și provocările sportului olimpic skeleton. Acesta este un sport extrem și solicitant, care necesită curaj, control mental și abilități fizice excepționale. Antrenorul nostru a reușit să se impună și să obțină rezultate deosebite în această disciplină, ceea ce îl face un exemplu autentic pentru tinerii atleți pe care îi îndrumă. 

 

Atuurile acestui antrenor nu se rezumă doar la cunoștințele dobândite ca sportiv de performanță, ci și la studiile sale în cadrul Facultății de Sport și Performanță Motrică. Prin intermediul acestor studii, el și-a dezvoltat competențe solide în domeniul fiziologiei exercițiului, biomecanicii, nutriției sportive și psihologiei sportului. Această expertiză academică îi permite să abordeze antrenamentul într-un mod holistic, luând în considerare atât aspectele fizice, cât și cele mentale ale performanței sportive. 

 

Antrenorul nostru este un lider dedicat, care știe să încurajeze și să motiveze sportivii să-și atingă potențialul maxim. El crede în importanța unei pregătiri individuale și personalizate, adaptate nevoilor și abilităților fiecărui sportiv în parte. Prin intermediul tehnicilor de antrenament avansate și a planificării strategice, el își ajută elevii să-și îmbunătățească performanța și să-și atingă obiectivele într-un mod sustenabil și eficient. 

 

Cu pasiunea sa pentru atletism și experiența sa vastă, acest antrenor este un mentor de încredere și un catalizator pentru succesul sportivilor pe care îi ghidează. Prin intermediul cunoștințelor dobândite ca sportiv de performanță și al înțelegerii științifice a performanței sportive, el este pregătit să își inspire elevii și să-i conducă pe drumul către succes.