LOGO NOU copy

Go beyond.
Create tomorrow!

Pregătire fizică pentru sportivi din alte ramuri sportive

URBAN TRACK CLUB

La Urban Track Club, ne-am propus să oferim o pregătire fizică de înaltă calitate, adaptată nevoilor și cerințelor sportivilor de performanță, din alte discipline sportive – precum fotbal, baschet, handbal, tenis, etc. Astfel, fie că ești un atlet profesionist, un jucător de echipă sau un sportiv amator determinat să obțină rezultate remarcabile, avem programul perfect pentru tine. 

 

Echipa noastră de antrenori profesioniști și specializați este formată din experți în diverse discipline sportive și are o vastă experiență în pregătirea sportivilor de performanță. Aceștia sunt dedicați să-ți ofere o pregătire individualizată și personalizată, adaptată nevoilor tale specifice. Fiecare antrenament este planificat și supervizat atent, astfel încât să te ajute să-ți dezvolți forța, rezistența, flexibilitatea și coordonarea într-un mod eficient și sigur. 

 

În plus, la Urban Track Club încurajăm și promovăm valorile sportive precum fair-play-ul, disciplina, respectul și spiritul de echipă. Vei avea ocazia să interacționezi și să te antrenezi alături de sportivi talentați și motivați, creându-ți astfel o rețea de susținere și inspirație. 

 

Indiferent de sportul tău de bază, la Urban Track Club vei găsi toate resursele și suportul necesare pentru a-ți îndeplini obiectivele și a-ți depăși limitele.  

 

Vino alături de noi și fii pregătit să atingi performanțe remarcabile! 

CONTACTEAZĂ-NE

Adresă de e-mail

urbantrackclub@gmail.com

Numere de telefon

URBAN TRACK CLUB - 0750461800
ENACHE SEBASTIAN - 0774695450
VISCUN ELENA - 0757388265