LOGO NOU copy

Go beyond.
Create tomorrow!

Pregătire fizică – probe sportive în mediul academic

URBAN TRACK CLUB

Clubul sportiv „Urban Track Club” oferă o gamă diversificată de ore de pregătire fizică specializate pentru elevii și tinerii dornici să se pregătească pentru testările și probele sportive necesare intrării în mediul academic selectiv, precum liceul militar, Academia de Poliție, Facultatea de Kinetoterapie etc. Cu o echipă de antrenori dedicată și un program de pregătire personalizat, clubul nostru își propune să maximizeze performanțele și să îndrume tinerii spre succesul în obținerea locului dorit în aceste instituții de învățământ de prestigiu. 

 

La Urban Track Club, ne concentrăm pe dezvoltarea unui set complet de abilități fizice necesare pentru a depăși cu succes testările și probele sportive. Indiferent de nivelul de pregătire al fiecărui participant, antrenorii noștri profesioniști adaptează programele de pregătire pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor individuale. Fie că este vorba despre trasee aplicative, probe de rezistență, sărituri în lungime, flotări sau alte probe specifice, vom lucra împreună cu tinerii sportivi pentru a le îmbunătăți performanțele și pentru a le spori șansele de reușită. 

 

La Urban Track Club punem accent pe antrenamentul fizic complet și echilibrat. Programul nostru include antrenamente de forță, antrenamente cardiovasculare și exerciții de flexibilitate, adaptate pentru a dezvolta o rezistență fizică deosebită și pentru a îmbunătăți performanța generală. Echipamentele și facilitățile noastre moderne oferă un mediu propice pentru antrenamente eficiente și motivate. 

 

Pe lângă pregătirea fizică, promovăm și dezvoltăm mentalitatea sportivă. Încurajăm perseverența, disciplina și determinarea în rândul membrilor noștri, ajutându-i să-și depășească limitele și să-și atingă potențialul maxim. Prin îmbinarea antrenamentului fizic cu consilierea și îndrumarea noastră, ne asigurăm că tinerii sportivi sunt pregătiți nu doar din punct de vedere fizic, ci și mental, pentru provocările testărilor sportive. 

CONTACTEAZĂ-NE

Adresă de e-mail

urbantrackclub@gmail.com

Numere de telefon

URBAN TRACK CLUB - 0750461800
ENACHE SEBASTIAN - 0774695450
VISCUN ELENA - 0757388265