LOGO NOU copy

Go beyond.
Create tomorrow!

Servicii

URBAN TRACK CLUB

Suntem o echipă entuziastă și pasionată de atletism și suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate în domeniul atletismului și pregătirii fizice. Seriviciile noastre se adresează publicului larg, dar mai precis: 

 

     – copiilor cu vârste între 5 și 18 ani pentru serviciile de inițiere și performanță în atletism. Avem antrenamente specializate pentru diferite probe de atletism, precum alergările de viteză (sprinturi) alergări de rezistență, sărituri sau aruncări. Vei putea să-ți îmbunătățești tehnica și să dobândești rezultate de excepție sub îndrumarea antrenorilor noștri. 

 

     – atleților și sportivilor din alte ramuri sportive, deoarece știm că o condiție fizică bună este esențială pentru performanță. Oferim programe de antrenament complete, care includ exerciții de forță, rezistență, flexibilitate și echilibru, pentru a-ți dezvolta toate aspectele fizice necesare. 

 

     – tinerilor ce vor să se înscrie la instituții academice de prestigiu.  Oferim o gamă diversificată de ore de pregătire fizică specializate pentru elevii și tinerii dornici să se pregătească pentru testările și probele sportive necesare intrării în mediul academic selectiv, precum liceul militar, Academia de Poliție, Facultatea de Kinetoterapie etc. 

 

     – tuturor celor ce vor să se bucure de beneficiile atletismului. Indiferent de vârsta sau nivelul tău de pregătire, suntem aici pentru tine. La Urban Track Club, promovăm un mediu prietenos și motivant, unde vei putea să te antrenezi alături de alți entuziaști ai atletismului și să te bucuri de beneficiile unei vieți active și sănătoase. 

Produse / Servicii

INIȚIERE în atletism

 

Fie că doriți să vă perfecționați viteza, forța, rezistența sau tehnica, clubul sportiv Urban Track Club vă oferă resursele necesare pentru a vă atinge obiectivele în atletism și a vă bucura de frumusețea acestui sport.

 

PERFORMANȚĂ în atletism

 

Atingerea performanțelor sportive dorite și pășirea pe cele mai înalte trepte ale podiumului, cu ajutorul programelor de antrenament atent structurate.

PREGĂTire fizică- probe sportive

 Pregătire fizică specializată pentru elevii și tinerii dornici să se pregătească pentru testările și probele sportive necesare intrării în mediul academic selectiv (MAPN, MAI, UNEFS etc.)

pregătire fizică - pentru sportivi

Programe de antrenament pentru îmbunătățirea formei fizice pentru sportivi din alte ramuri, precum fotbal, baschet, handbal, tenis.
Focusul acestor programe este perfecționarea calităților mortice (viteză, forță, rezistență specifică și capacități coordinative) ce sunt necesare pe teren.